Tänään vietettiin jalkapallojoukkueen kanssa oikeen tyttöjen päivää. Tytöt tulivat heti aamusta meille, ja syötiin yhdessä terveellistä aamupalaa eli itse tehtyä siemenleipää, smoothieta, munakasta ja sokeritonta mysliä. Heti aamupalan jälkeen Minna veti meille kevyen aamuvenyttely-/pilatestunnin ihanan rentouttavalla taustamusiikilla. Venyttelyn jälkeen laitettiin treenivaatteet niskaan ja lähdettiin kävellen jalkapallokentälle. Aurinko paistoi ja oli ehkä parhaat treenit ikinä!

Treenien jälkeen käveltiin takaisin meille ja alettiin valmistamaan lounaaksi terveellisiä kaalinlehtiwrappeja Kunto Plussan ohjeen mukaan. Ruoan jälkeen lähettiin taas kylille, mutta tällä kertaa suunnattiin elokuvateatteriin katsomaan uusi suomalainen elokuva Tumman veden päällä. Eväinä meillä oli mukana kivennäisvesipullot, pähkinä-hedelmäsekoitusta ja juuressipsejä. Elokuva oli mahtava ja todella tunteellinen - koko porukka pyyhki siellä kyyneleitä hihoihinsa!

Tultiin meille taas jatkamaan mukavan yhdessäolon ja pelien parissa. Vielä ennen ruokaa Roosa piti meille "joogatunnin", joka muistutti meidän porukalla ennemmin naurujoogaa. Päivälliseksi söimme uunilohta ja -kasviksia sekä tyhjensimme punaviinipullon. Sehän on terveellistä...

Jälkkäriksi valmistimme vielä taivaallista mustikkarahkaa, johon tuli ainoastaan maitorahkaa, vaahdotettuja valkuaisia, mustikoita ja ripaus sokeria. Ilta meni mukavasti naisten jutuista puhuttaessa ja viimeiset vieraat lähtivät vasta puolisen tuntia sitten. Tällaisia naisten iltoja pitäisi järjestää useamminkin!

fd628a1326959337bf61347afb62f27c-normal.