Terve taas pitkästä aikaan! Syyskuu on lähtenyt käyntiin kumman liikunnallisesti, vaikka kalenteri onkin täyttynyt kaikenlaisista tapahtumista ja menoista.

Kuten jo aikaisemmin kerroin, perustimme pääasiassa työporukan ja vanhojen tuttujen kanssa naisten jalkapallojoukkueen, jolla olemme ehtineet jo kokoutua muutaman kerran. Ensimmäinen kokoontuminen oli lähinnä katastrofi. Meistä kukaan ei halunnut olla tiimin johtaja, ja loppujen lopuksi olimme vain kasa naisia pelipaidoissa istumassa kentän laidalla. Toiselle kerralle olin katsonut Youtubesta muutamia jalkapallovideoita (linkit blogitekstin lopussa) ja muita neuvoja jalkapalloaiheisilta nettisivuilta, ja otin ohjat käsiini treeneissä. Ihan hyvin meni, vaikka tässä on kyllä tosiaan vielä paljon oppimista!

Ostin muuten eilen uuden auton, jonka sisusta kaipaisi vähän fiksausta. Ainakin istuinpäälliset ja matot pitäisi vaihtaa. Ajattelin ostaa nämä tarvittavat autovaraosat netistä, ettei tarvitse lähteä kiertelemään tyhmän näköisenä jonnekin varaosaliikkeeseen... Vielä kun jostain löytäisi todella halvalla käytetyn soittimen, josta voi kuunnella musiikkia kännykän tai usb-tikun kautta.

Maha murisee ja pitää mennä laittamaan kanasalaattia. Hyvää viikonloppua kaikille!

http://www.suunnittelentreeneja.fi/NuoriSuomi/Suunnittelu/