Hei taas pitkästä aikaa! Talvi on päässyt vauhtiin kirjaimellisesti hikisesti. Olen saanut todella paljon motivaatiota jatkaa "litteä vatsa kesäksi" -projektia painoni pudottua monta kiloa alemmaksi jo pienellä panostuksella. Tänäänkin töitten oheen mahtui kevyesti pieni salibreikki ystävän kanssa, eikä nytkään tarvitse tuntea syyllisyyttä yhdestä viinilasillisesta ja piparista!

Urheilun ja elämäntaparempan tiimoilta menee siis paremminkin kuin hyvin. Voisin melkeinpä sanoa olevani erittäin tyytyväinen elämääni tällä hetkellä. Tai no tietenkin lukuunottamatta sitä "pientä" seikkaa, että hukkasin viime viikolla talvitakkini, ja tämän viikon olen joutunut kulkemaan vanhassa (ja kylmässä) kesätakissa. 

Jotenkin tuntuu että vaatekaupoista on mahdotonta löytää trendikästä JA lämmintä talvitakkia. Niinpä tämä nainen ostaa kokemuksen syvällä rintaäänellä kaikki vaatteet, myös ne aidosti lämpimät talvitakit netistä. Nyt kun vielä saisi päätettyä, enkä minkä takin otan. Yhyy, liikaa valinnanvaraa!

659658750197_sportamore_001_jpg_439x356_

Aivan upea takki! Mutta onks tää liian värikäs? Anyone?