Tammikuuta ei olla vielä päästy loppuun, mutta meidän perheessä suunnitellaan kovasti jo tulevaa kesää. Ensi keväänä meillä on nimittäin tarkoitus aloitta mittava puutarharemontti ja rakentaa upea terassi, jossa voidaan viettää aikaa niin ystävien kuin perheen kesken. Laitamme pihan nurkkaan uuden kasvimaan ja kaadamme vanhat ja lahot omenapuut. Niiden tilalle istutamme hedelmäpuita, joiden kehittymistä sitten voimme seurata pikku hiljaa.

Lapset ovat olleet todella innokkaasti mukana pihan suunnittelussa. Heidän toiveinaan on trampoliini ja pihakeinu. Trampoliini saa tällä kertaa jäädä hankkimatta, mutta pihakeinu on jo hankittuna.

Meille omalla pihalla oleskelu on yksi kesän kohokohtia. Siksi haluamme todellakin panostaa siihen. Tyylikkäät ja toiminnalliseti puutarhakalusteet ovatkin yksi tärkeä osa kotipihaamme. Kävimme siksi koko perheen kanssa ostoksilla netissä. Yhdessä ostaminen oli todella hauskaa ja jokainen sai sanoa oman mielipiteensä. Vertailimme erilaisia vaihtoehtoja, ja loppujen lopuksi valinta oli helppo. Luotettava nettikauppa myös toimitti tuotteet näppärästi kotiovelle asti.


Tuo sinäkin uutta potkua kevääseen ja ilahduta itseäsi talvenkin keskellä varautumalla lämpimään vuodenaikaan jo etukäteen: puukalusteet netistä ja nauti kevään odotuksesta!

RUOKAILURYHMÄ BULLERÖ 8 hengen - 6 tuolilla | Kodin1.com