Täällä siskokset ovat taas innostuneet ruoanlaitosta. Keittiössä on viime aikoina loihdittu erityisesti erilaisia kasvisruokia, jotka ovat herkullisuutensa lisäksi myös ilmastoystävällisiä. Kasvikset ovat tuoreina maittavia sellaisinaan, mutta kasvisruoka kannattaa myös muistaa maustaa hyvin. Ruokia voi maustaa vaikka kurkuman, korianterin ja kuminan avulla intialaisen tyyliseksi. Myös meksikolainen ruoka on suosittua, ja siinä oleellisena osana ovat savustettu paprika, chili ja kumina. Ruoan kruunaa tuore korianteri ja lime. Maustamisessa kaiken a ja o on tietenkin suola ja pippuri. Suolan ja pippurinkaan kanssa ei kannata vetää mutkia suoriksi, vaan satsata puolestaan laadukkaisiin tuotteisiin. Valitse laadukas merisuola ja kokonainen pippuri, jonka voit murskata pippurimylly apunasi. Kun maistat tuoreena jauhettua pippuria, ei valmiin pippurijauheen pariin ole palaamista!