Olen hurahtanut ruuanlaittoon ja ennen kaikkea sous vide -menetelmään. Termi on ranskaa ja suomeksi käännettynä se tarkoittaa tyhjiössä, joka kuvaa tätä ruuanlaittotapaa varsin hyvin. Kaikki kokattava laitetaan nimittäin pussiin, johon muodostetaan tyhjiö. Tämän jälkeen pussi tiputetaan oikean lämpötilan omaavaan veteen ja sen annetaan kypsyä siellä siihen asti, että sisällön lämpötila vastaa veden lämpötilaa. Näin saat esimerkiksi pihvisi aina esimerkiksi 59 asteen sisälämmöllä! Vesi hoitaa kokkaamisen puolestasi, joten ainoa mitä sinulle jää tehtäväksi, on ottaa nopeasti kuumalla pannulla kaunis paistopinta pihviisi. Pihvini eivät ole koskaan aikaisemmin olleet näin hyviä! Ei enää palaneita, ylikypsiä tai raa'aksi jääneitä pihvejä, vaan aina juuri sopivia. Samalla, kun vesi hoitaa ruuan valmistumisen, voi helposti valmistella loput ateriasta. Menetelmän löydettyäni olen pystynyt tekemään enemmän töitä vaativia lisukkeita. Kaikki tämä on mahdollista siksi, että minun ei tarvitse enää viettää minuuttitolkulla aikaa paistinpannun ääressä lihoja kypsentämässä. Tyhjiössä on helppo valmistaa kaikenlaisia lihoja tai vaikka kasviksia, joten minulla on vielä paljon opittavaa ennen kun voin sanoa hallitsevani tekniikan.