Hei kaikille!

Olen Sisko, hieman päälle kolmenkympin oleva nainen, joka päätti liikuntaharrastusta tukemaan perustaa blogin! Ei liene ihan uusi ajatus, mutta minulle tämä on ainutkertaista - vähän jännittävääkin. 

Liikunta kuului nuorempana osaksi ihan luontaista elämää, harrastin yleisurheiluseurassa ja kävin tanssitunneilla. Opiskeluiden myötä (ja ajatelkaa, niistä mahtavista yliopiston tarjoamista mahdollisuuksista huolimatta!) liikuntaharrastus kuitenkin jotenkin lopahti ja jumiuduin taapertamaan yliopiston ja kodin väliä, päivät täyttyivät tenteistä ja valmistumisesta. Nyt töissä sitä alkaa huomaamaan, että ihminen todellakaan ei jaksa ilman päivittäistä endorfiiniannosta. Mutta tuo rauhallisempi jakso teki myös sen, että haluan nykyään nauttia liikunnasta. Samalla tavalla kun jos ostaisin hyviä raaka-aineita kotiin ja kokkaisin pitkän kaavan mukaan.. Jooga, Pilates, syvävenyttely ja uinti ovatkin osa päivääni tällä hetkellä. 

Nyt kesäloman koittaessa suunnitelmissa on, että vietän osan siitä ystävieni ja vanhempien mökillä, olen yrittänyt tehdä mielikuvaharjoituksia siitä, kuinka ja missä muistan pitää liikunnan osana päivää. Siitä tulee varmasti tällaista:

pilates-normal.jpg

Mielestäni pilateshetki aamuvarhaisella mökkilaiturilla ei kuulosta lainkaan pahalle! Kuinka ihanaa olisi kuunnella järven ja luonnon ääniä ja hengittää koko heräävän aamun kanssa samaan tahtiin? Namastee!

Nyt pitää kuitenkin ryhtyä tuumasta toimeen, ettei koko aamu mene haaveiluksi. Hyvää lomaa itse kullekin lukijalle!