Moikka! Mitä kuuluu? Ajattelin tulla tänne avautumaan kun haluisin niin kovasti ostaa siirtolapuutarhamökin.  Ei voi söpömpää olla! Mutta haluisin nyt kuulla teidän kokemuksia ja mielipiteitä onko sellaisen hankkiminen järkevää? Yksi asia joka vaivaa mökin hankinnassa on, että olen ymmärtänyt että mökillä ei saa asua talvisaikaan. Saa kai siellä käydä mutta jostain syystä ei yöpyä?! Mahtaakohan tämä pitää paikkaansa.

Toinen asia joka mietityttää on takka. Mökissä ei ole takkaa ja olen käsittänyt, että varaava takka ei ainakaan ole mahdollisuus tällaisen mökin kohdalla. Ilmeisesti jonkin tyyppinen kevyttakka saattaisi olla mahdollinen, mutta varsinaisiin lämmityskustannuksiin ei tällaisesta kevyttakasta taida oikein olla apua?

siirtolapuutarhamo%CC%88kki.jpg

Kolmas asia johon haluaisin vahvistuksen on, että onko se niin, että siirtolapuutarhan pihalla ei saa tehdä mitään merkittäviä muutoksia. Siis että kukkasen voi istuttaa mutta esimerkiksi puuta ei voi kaataa?!

Olisi huippua jos joku voisi auttaa näissä kysymyksissä! Mulla on tosiaan katsottuna yksi täydellinen mökki Helsingin Kumpulan Siirtolapuutarha-alueelta. Olisi niin mukavaa päästä rentoutumaan omalle mökille vaikka työpäivän jälkeen heti. Ei pitkiä matkoja eikä miettimisiä mitä kaupasta täytyy ostaa mökille, kun kauppakin on aivan vieressä. Olis just mun tarpeisiin sopiva ratkaisu! Kokemuksia? Mielipiteitä?