Oli pakko tarttua näppäimistöön, kun osui kohdalle kaiken kiireen ja viileyden keskellä kylmähkö sauna. Aivan! Osta uusi kiuas saatat ajatella, mutta syy ei ollut kiukaassa vaan kivissä. Ne ensinnäkin olivat jo ikuisuuden vanhat ja toisekseen aivan väärin aseteltu. Mutta nautinto saunomisesta jäi saamatta ja siksi piti miettiä, mistä parhaimmat kivet kiukaan riemuksi löytyvät.

Saunatuotteet ovatkin sellainen ryhmä, josta löytyy tietysti himoshoppaajalle muutakin kuin kivet. Ensin tosin piti varmuudeksi poimia kiuaskivet ja vasta sen jälkeen saattoi selailla samalla muutakin, joka toisi saunomiseen lisää nautintoa sekä iloa. Vaihtoehtona löytyivät laavakivet, koska niiden kerrotaan antavan huomattavasti pehmeämmät löylyt. Eikä siinä kauaa mennyt, kun kivikuorma tuli kotiin.

Sen jälkeen alkoi harras kiuaskivien asettelu ohjeiden pohjalta ja ainakin se näytti hyvältä. Saunan lämmittäminen oli pakko aloittaa heti perään ja toden totta, kivilläkin on merkitystä! Viivyin saunassa löylytelleen melko pitkän tovin, koska edelliseen kertaan nähden löyly todella oli pehmeämpää ja siitä saattoi nauttia huomattavasti enemmän.

saunatuotteet.jpg