jalkapallo-normal.jpg

 

Mietimme kavereiden kanssa mitä uutta urheilulajia voisimme ruveta harrastamaan yhdessä. Jotain sellaista mikä ei ollut käynyt aikaisemmin kenenkään mielessä, mutta ei olisi toisaalta liian kallista tai vaikeaa. Aivan kuin tilauksesta, taustalle auki jääneestä televisiosta alkoi jokin jalkapallo-ottelu. Olin jo sulkemassa telkkaa kun tajusimme että siinä olisi harrastus jonka voisimme helposti aloittaa vaikka meitä olikin vain kuusi.

 

Ryhdyimme heti miettimään mistä löytäisimme vielä pari pelaajaa, ja pari ehdokasta tulikin esille. Pikaisen soittokierroksen jälkeen saimme pelaajamäärän kasvatettua kahdeksaan, joten pari pientä joukkuetta saatiin kasaan. Parin viinilasillisen jälkeen tilanne hieman riistäytyi kasasta ja painatimme netissä joukkuepaidat, jokaiselle kahta eri väriä jotta joukkueita voitaisiin vaihdella.

 

Minun tehtäväkseni jäi etsiä muut varusteet, eli pallo ja jalkapallokengät. Sekään ei vaatinut pitkää etsiskelyä, mutta jäi kyllä mietityttämään, että mitähän myyjä mahtoi miettiä kun yhdelle tytölle oli lähdössä kahdeksan paria futiskenkiä, kaikki vielä samaa kokoa! No, toisaalta kun katsoo omaa vaatekaappiaan ja sen kuninkaallista kenkävalikoimaa, niin hullumpiakin tilauksia on varmaan jo nähty…


Seuraavaksi varmaan sitten päivittelen kuulumisia futiskentältä, jos innostuksemme vain kantaa sinne saakka. Illanistujaiset eivät välttämättä ole paras paikka tehdä suuria liikunnallisia päätöksiä!